Firtal Academy er grundstammen i vores udvikling af talenter indenfor online marketing og eCommerce og bygger på en af vores kerneværdier i Firtal. 'Grow yourself as we build our path'.


Det er den underliggende filosofi for vores talentudvikling og integrationen af talenterne i vores virksomhed - måske det bliver dig, som er den næste i rækken? 🔥

Helt kort fortalt er Firtal Web moderskibet i Firtal Group og er den største virksomhed i klanen. Firtal Webs vigtigste opgave er at udvikle, innovere og drive vores webshops. Hos Firtal har vi alle kernekompetencer in-house, hvilket sikrer os den rette kontrol og gør os i stand til at rykke hurtigt på nye muligheder.

Firtal Web driver i alt 14 webshops fordelt på det skandinaviske marked - herunder blandt andre Helsebixen.dk, Made4men.dk og billigvoks.dk.

Visionen og missionen 🚀

Vores vision er at være de førende på eCommerce i Europa indenfor de nicher vi opererer i. Vi ønsker at være “the go to place”, uanset om kunderne søger viden eller ønsker at købe produktet. Norden er vores hjemmemarked og vi stræber efter at være de førende indenfor “Health & Beauty”.

Vores mission er at gøre tingene nemmere - både for kunden såvel som os selv i dagligdagen. Den måde vi arbejder på at gøre det nemmere for kunden er, at sikre de har den absolut nemmeste vej til en transaktion. Det er alt fra elementer som at have et website, der er nemt for kunden at navigere på - til at vi kan levere kundens ordre hvornår og hvor de ønsker det. Alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Uddannelse hos Firtal Academy 👇🏼

Grunden til, at vi satser benhårdt på et skræddersyet uddannelsesforløb for dig som praktikant er, at vi føler et stort medansvar, når det kommer til at udvikle morgendagensstjerner i eCommerce. Hvis vi som virksomhed - og som nation - skal være konkurrencedygtige mod store udenlandske kræfter i fremtiden, så skal vi sikre en stor pulje af kompetence, som kan være med til at udvikle branchen og danske virksomheder.

Ydermere er de talenter vi udvikler en vigtig del af vores organisation i dag - og ambitionen er, at de fortsat skal være det i fremtiden. Vi bruger nemlig aktivt Firtal Academy i vores rekruttering af nye medarbejdere. Det er rent faktisk vores mest brugte vej til at få nye talenter ind i virksomheden.

Målet med uddannelsen 🏅

Vi ønsker at give dig et indblik i, hvordan man arbejder med eCommerce som virksomhed, herunder en dybere forretningsforståelse, som skal sikre at du kan anskue udfordringer og muligheder med de rette nuancer og fra flere vinkler. Det kan bl.a. dække over alt fra indsigt i budgettering, prisstyring og kunde KPI’er som CAC (Customer Acquisition Cost) og CLV (Customer Lifetime Value) til sammenhæng mellem lager, marketing og indkøb - og hvordan denne proces optimeres.

Vi ønsker også at give dig nogle helt håndgribelige færdigheder indenfor online marketing, som du efter uddannelsen med god samvittighed, kan skrive på dit CV og begynde at anvende i praksis. Der er mulighed for, at du kan komme til at arbejde med:

- Content Marketing
- E-mail Marketing
- SEO
- SoMe
- Amazon
- Data analyse

Forløbet under Firtal Academy 🤩

Vi vil, i samråd med dig, aftale en retning for forløbet. Der er nogle elementer du skal igennem, men der er også plads til at præge retningen på sit eget forløb. 

Alle de områder du vil komme til at arbejde med indenfor online marketing vil komme med konkrete læringsmål, der er inddelt i “Generalist” og “Specialist” - alt efter i hvilket omfang du kommer til at berøre de enkelte områder.

Læringsmålene er med til at gøre dine arbejdsopgaver mere håndgribelige og det bliver nemmere, at visualisere den udvikling du gennemgår og hvad de enkelte områder dækker over i sin helhed.

Opfølgning og udviklingssamtaler 🌱

Vi lægger som sagt en konkret og skræddersyet plan for dig, som skal sikre udvikling gennem hele forløbet. For at sikre, at vi er på rette spor hele tiden, så vil vi løbende holde samtaler, der samler op på forløbet hidtil og stikke en retning indtil næste samtale. Det er en sikkerhed for at din udvikling kommer i fokus.

Du vil få mulighed for at opkvalificere dig via relevante kurser. Det kan f.eks. være grundlæggende kurser i Google Analytics, hvor du vil have en mentor med på sidelinjen som du kan sparre med undervejs og som vil stille dig konkrete opgaver i forlængelse af kurset. Men også mere dybdegående certificeringer som “SEO That Works”, der er lavet af en af de mest eksponerede profiler i online marketing - nemlig Brian Dean.

Learning Sessions 📣

Der vil være oplæg fra eksperter på Firtal Academy. Vores formål med forløbet på Firtal Academy er at udvikle dine kompetencer, både de faglige såvel som de personlige. Udover de områder, du vil komme til at arbejde med i hverdagen, så holder vi også månedligt Firtal Academy Seminar, hvor en af vores område-eksperter holder oplæg omkring:
- SEO
- GoogleAds & Facebook Ads
- Amazon
- E-mail Marketing & Automation
- eCommerce 101
- Tech & Udvikling

… eller noget helt syvende - og du er selvfølgelig inviteret.

Skal du have en plads på Firtal Academy 😁😁😁

Så smid os din ansøgning og dit CV til Firtal Academy, som du finder under ledige stillinger. 

Praktikforløbet er ulønnet, og omfanget er typisk 4-6 måneder. arbejdstiden er 37 timer om ugen med mulighed for, at du kan få prioriteret din praktikopgave og eksaminer.

Din arbejdsplads vil være ude på vores kontor, som ligger i Lystrup lidt udenfor Aarhus. Her er der nem adgang med bus og Letbane.

Vi er altid på udkig efter nye talenter og tager derfor løbende imod ansøgninger.

 

 

Teamtailor

Karriereside fra Teamtailor